برنامه های کاربردی در برنامه ریزی و مدیریت زمان ( Applications in planning and time management)

برنامه های کاربردی برنامه ریزی

 

محتوا پنهان

سرفصل های این مقاله:

  1. اهمیت استفاده از نرم افزار در مدیریت زمان و برنامه ریزی

  2. برنامه های کاربردی در راستای برنامه ریزی و مدیریت زمان

  3. حرف آخر درباره برنامه ریزی و مدیریت زمان در این مقاله

  4. توصیه ما برای اهل فن

 

از فانتزی های گذشته ( فانتزی های برنامه ریزی و مدیریت زمان )

در گذشته با کلاس ترین و حرفه ای ترین نرم افزار برنامه ریزی تقویم های سررسید بود که در ابتدای سال خیلی مورد علاقه مردم بود چون در ابتدای کاغذ شروع میشد  به نوشت اهداف و متن های احساسی از سالی که گذشت و سالی که میخواستند طوفانی شروع کنند اما…

بازی با مردم بی گناه ( بازی با مفاهیم برنامه ریزی )

امروزه ما با پیشرفت علم میتوانیم این ادعا را داشته باشیم که دیگر نیازی به کاغذ و قلم نیست اما هنوز هم تحقیقاتی درباره نوشتن اهداف روی کاغذ اثبات میکند که درگیری بیشتری در مغز بوجود می اورد ولی فقط درگیری بوجود می اورد نه بیشتر و دیگر اینکه نوشتن فقط در حالت بارش فکری صدق می کند و نه در برنامه ریزی و این همان چیزیست که شما از غیر متخصصان در شبکه های اجتماعی و سایت ها میشنوید و میبینید.حالا در این مقاله بیشتر درباره آن صحبت میکنیم.

امروز علاوه بر توضیحاتی درباره برنامه ریزی میخواهیم تعدادی از برنامه هایی که با آنها می توانیم برنامه ریزی کنیم را مثال بزنیم و در آخر بهترین آن را معرفی کنیم که برای تمام شما کفایت کند پس با ما همراه باشید

 

چرا مهم است که از بهترین نرم افزار مدیریت زمان استفاده کنیم؟

چون عمری که در اختیار داریم یکبار است و تکراری وجود ندارد از همین جهت مدیریت زمانی که برای اکثر افراد غیر قابل کنترل است برای ما میتواند نه تنها قابل کنترل باشد بلکه از طریق مدیریت آن به هدف بالاتر از مدیریت یعنی تولید زمان هم برسیم. بله ادعای ما تولید زمان است نه مدیریت زمان.
اگر بخواهیم درباره یک موضوع صحبت کنیم که در دنیا به طور عادلانه تقسیم شده باشد آن حتما زمانی که در اختیار داریم است چون ما در جایی از این دنیا باشیم زمانی معادل 24 ساعت در طول شبانه روز در اختیار داریم و کسی بیشتر از این مقدار فرصت ندارد و سوالی که پیش می آید این است که چطور افرادی با این زمان کارهایی بزرگ انجام می دهند اما افراد دیگر با وجود مهارت کافی در آن کار باز هم نمی توانند که کارهای خود را با موفقیت سپری کنند؟

جواب سوال بالا در استفاده درست از ابزارهای برنامه ریزی و وجود شخص مدیریت کننده برنامه می باشد که در این مقاله به تعدادی از آنها خواهیم پرداخت.

 

سیستم برنامه ریزی چیست؟ ( مشاهده مقاله تخصصی )

 

ابزار اول: گوگل کلندر ( (Google Calendar)

 

مدیریت زمان با کلندر عاشوری

این همان تقویم سررسید ماست که سال 2006 گوگل به عنوان یکی از ابزارهای مدیریت زمان و برنامه ریزی خود به دنیا معرفی کرد و مورد استقبال خوبی هم قرار گرفت چون تمام تاریخ های شمسی و قمری و میلادی قابل استفاده می باشد و مناسبت های همه این مواد هم در خود دارد. نکته قابل توجه این است که این برنامه تحت عنوان یک سیستم نمی تواند باشد یا حداقل بسیار کار را برای ما پیچیده می کند. منظور از سیستم برنامه ریزی را در یک مقاله جداگانه توضیح خواهیم داد و می توانید درمقالات سایت ashouri20.com   این مقاله را مشاهده کنید

نرم افزار شماره دو: ترلو  (Trello)

مدیریت کسب و کار با عاشوری

این برنامه کاربرد بسیاری در مراکز صنعتی و تیم های ساخت و تولید استفاده دارد  پس بنابراین می توانیم نام آن را مدیریت کار قرار دهیم. از جالبی های این برنامه تعداد فعالیت کاربران در این  نرم افزار برنامه ریزی می باشد که مرز 10 میلیون را رد کرده است البته که باید گفت این اعداد قابل استنداد نیستند چون برای موفقیت یک برنامه تعداد نصب اصلا ملاک نیست چون ما درباره موضوعی به نام برنامه ریزی در حال صحبت هستیم که اصلا نوشتن کارها اهمیت بالایی ندارد و انجام دادن یا ندادن آنها مهم می باشد پس برای انتخاب سیستم برنامه ریزی خود فریب این اعداد را نخورید و حتما با یک متخصص در این زمینه صحبت کنید. و یا از مشاوره رایگان سایت استفاده کنید

نرم افزار شماره سه: تسکلو (Taskulu)

آموزش برنامه ریزی با عاشوری

ابتدا  باید تلفظ درست آن را بگوییم که در بین کاربران به تسکلو بیشتر معروف است. این برنامه تولید ایرانی می باشد و از نظر کاربرد از نسخه خارجی آن زیاد فاصله ای ندارد و جای خوشحالیست اما اگر مشکلات نسخه خارجی این سیستم برنامه ریزی برطرف می شد خیلی بهتر هم بود که باید این نوید را بدهیم که مجموعه عاشوری در ایران تنها توانسته این حفره های بزرگ را در برنامه ریزی حل کند و در یک سیستم آن را جای دهد. تجربه ای که از فعالیت در بین تیم های استارتاپی و کارافرینی داشتم این بود که از این برنامه به عنوان مدیر برنامه استفاده می کردند که با صحبت ها و دلایل بنده قانع شدند که این یک فریب بزرگ است چون ما در برنامه ریزی نیاز به یاداوری نداریم بلکه نیاز به مدیریت برنامه هایی داریم که در حال انجام دادن آن هستیم و باید روزانه تحلیل و بررسی شود که فعالیت به چه شکلی انجام می شود که این کار را در حال حاضر برنامه ای قادر به انجام آن ندیده ایم.

نرم افزار شماره چهار: واندر لیست (Wunder List)

سیستم برنامه ریزی عاشوری

بسیار عجیب است که تعدادی از سایت ها هنوز درباره این برنامه صحبت می کنند و این از بی تخصصی و بی اطلاعی آنها می باشد چون حدودا از سال 98 این برنامه به طور کامل به شرکت مایکروسافت فروخته شد و دیگر کاربردی ندارد البته اگر از قبل این برنامه را داشته  باشید با ذکر هشدار و پیغام های مکرر فعالیت خواهد کرد. این را هم باید گفت که نگرانی بابت پاک شدن اطلاعات نداشته باشید چون به محض نسب برنامه to do  خود برنامه از شما جهت انتقال اطلاعات به برنامه جدید سوال خواهد کرد و در صورت تایید این انتقال انجام خواهد شد.

نرم افزار شماره پنج: تو دو (microsoft to do )

زمانی که شرکت مایکروسافت این برنامه را خریداری کرد در توسعه آن نقش زیادی داشت چون از این نسخه برای سلیقه های مختلف تولید کرد و در برنامه گوگل پلی یا اپ استور این نسخه های مختلف را می توانید مشاهده کنید ، همچنین این شرکت در ساده سازی برنامه هم بسیار خوب عملکرد حتی تا بهینه کردن طراحی برای آسیب کمتر چشم هم پیش رفت و این زمانی کامل تر شد که این برنامه با این همه خدمات رایگان شد البته باید این را هم گفت که با اینکه این برنامه رایگان است اما افراد بدون داشتن یک مربی مسلط به این سیستم نمی توانند مدت زیادی از این برنامه استفاده کنند و یا بازدهی بالایی از آن نمی توانند بگیرند چون در سیستم برنامه ریزی موارد خیلی زیادی باید مورد کنترل قرار بگیرد.
از دیگر کاراریی این سیستم قابلیت لینک شدن به چندین سیستم می باشد که شما می توانید هم زمان با گوشی و یا کامپیوتر و یا هر دستگاهی به حساب کاربری خود وصل شوید و اطلاعات خود را مشاهده کنید و تغییرات لازم را بدهید.
این برنامه نظم ذهنی خوبی به ما میدهد البته اگر علم استفاده از آن را داشته باشیم و با دیدن چند کلیپ در سایت های غیر مرتبط شروع به فعالیت نکنیم، به اصطلاح معروف در اقتصاد روز دنیا ناهار مجانی نداریم .

نرم افزار شماره شش : وان نوت (One Note)

مدیریت ذهن با حسن عاشوری

این برنامه برای افرادی مناسب است که از اطلاعات آرشیوی زیادی استفاده میکنند. به اشتباه از این برنامه به عنوان ابزار برنامه ریزی استفاده می شود که باید گفت این برنامه در سخت ترین حالت می تواند ما را در برنامه ریز کمک کند و ذات این برنامه برای افرادیست که اسناد زیادی دارند و بدنبال فضایی منظم جهت ذخیره سازی آن می گردنند مانند دانشجویان که می توانند به عنوان جزوه الکترونیکی از ان استفاده کنند و همچنین تیم هایی که می خواهند اطلاعات خیلی سریع در بین خودشان انتقال دهند می توانند از این برنامه استفاده کنند.
اگر بسته آفیس را در سیستم خود داشته باشید می توانید این برنامه را مشاهده کنید.

نرم افزار شماره هفت: Time Doctor

ساخت سیستم برنامه ریزی تحصیلی با حسن عاشوری

این برنامه یاداور آپاراتی را برای ما دارد چون یکی از ویژگی های این برنامه این است که گزارشی از کارهایی که انجام داده ایم به ما میدهد البته فقط در حد گفتن ساعتی که مثلا مشغول فضای مجازی بوده ایم به ما میدهد نه بیشتر . البته یکی از نکات خوب این برنامه این است که در حین انجام کار از ما سوال می پرسد که آیا کاری که در حال انجام آن هستید درست است یا خیر و از این طریق اگر در حال کار اشتباهی باشیم یک حس گناهی به ما منتقل می کند.

نرم افزار شماره هشت: (Quality Time)

برنامه ریزی برای خانم های خانه دار

یکی دیگر از نرم افزارهای نشتی گیری زمان، برنامه کوالیتی تایم است که از دقت بالایی برخوردار است و از برنامه های محبوب به حساب می اید و دلیل ان هم این است که از دقت بالایی برخوردار است در این حد که تعداد باز و بسته کردن قفل گوشی یا ورود به برنامه را به ما می گوید.
این را هم باید گفت که افراد کمی این جسارت را دارند که با واقعیت روبه رو شوند از همین جهت این دست برنامه ها بعد از مدت کوتاهی معمولا از گوشی ها پاک می شوند. البته این دلیل پاک کردن برنامه فقط برای این اپلیکیشن نیست و موضوع مربوط به کل سیستم های برنامه ریزی می باشد چون منطق کامل در برنامه ریزی یعنی شکست سریع. این بخش آخر نیاز به صحبت بیشتر دارد که در مقاله ای جداگانه درباره آن صحبت می کنیم و در مقالات سایت می توانید مشاهده کنید.

سخن پایانی و دو پیشنهاد برای شما:

ما سعی کردیم در این مقاله به تعدادی از برنامه های استفاده شده در مدیریت کارها به شما معرفی کنیم . البته که شاید شما تجریبیات متفاوت تری داشته باشید و با برنامه های دیگر هم کار کرده باشید که در این صورت خوشحال میشویم ان برنامه ها را با ما هم به اشتراک بگذارید تا از ان استفاده کنیم.
اما نکته اصلی در این مطلب است که با اینکه این برنامه اغلب به صورت رایگان عرضه می شود اما در نهایت عمر چندانی ندارد و این به دلیل ریشه ای نبودن کارهاست و عجله ای که ما در اکثر کارهایمان داریم و میخواهیم در طی چند روز کوتاه ، برنامه هایی که در طی چند سال به سرانجام نرسیدن را با موفقیت به پایان برسانیم.
ما بهترین سیستم برنامه رزی را برنامه micrisoft to do  میدانیم به دلایل زیادی از جمله راحتی و امنیت و در دسترس بودن و عمومیت داشتن آن ولی باز هم تصمیم گیری به عهده شماست و روی مشاوره ما هم می توانید حساب کنید.
در نهایت برای شما که تا اینجا این مسیر یادگیری را ادامه دادید دو پیشنهاد خوب و حرفه ای داریم اول اینکه می توانید از آموزش سیستم برنامه ریزی برای خودتان استفاده کنید و دوم اینکه میتوانید مانند دیگر افراد صفر تا صد برنامه ریزی را به من حسن عاشوری واگذار کنید تا نتیجه عالی آن را در زندگی خود مشاهده کنید.

همکاران من در این زمینه پاسخگوی سوالات شما هستند و ضمن اینکه از جلسه مشاوره رایگان حضوری و آنلاین هم میتوانید استفاده کنید

 

اشتراک گذاری:

فایل صوتی توضیحات نویسنده مقاله درباره ابزارهای مدیریت زمان و برنامه ریزی

دانلود فایل

پسورد فایل : ندارد

محل نمایش فرم گزارش مشکل دانلود شما.

مطالب زیر را حتما مطالعه کنید

2 دیدگاه

به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.

دیدگاهتان را بنویسید